×

Ettől az öt inspiráló fitneszistennőtől azonnal felpattansz a kanapéról

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 3.

Ha a strandszezon ellenére sem tombol benned a motiváció, vagy csak egy kis extra inspirációra vágysz, elég belépni az Instagramra, hogy megjöjjön a kedved egy jó kis alakformáláshoz.

Teljesen normális, hogy nem mindig tudunk ezer fokon égni, és bizony még a sok mindent megmutató bikiniszezonban is vannak olyan napok, amikor ellustul az ember lánya, már ami az edzéseket illeti. Pedig azon túl, hogy a rendszeres testmozgással szebbé tehetjük az alakunkat, sokkal fontosabb az a tény, hogy ezzel az egészségünknek kedvezünk. Mutatjuk a kedvenc trénereinket, akiket elnézve mindig megjön az ember kedve egy kis testmozgáshoz!

@ashleigh_jordan

Ashleigh Jordan fitneszmodel és tréner tökéletesen kidolgozott alakját nézve egyből megjön a kedvünk a mozgáshoz. Minden nap más testrész formálásához nyújt hatékony és változatos feladatokat, az edzések mellett pedig egy saját sportruházati márkát is indított, az @nvgtn termékek nemcsak magas minőségűek, de nagyon menők is.

https://www.instagram.com/p/CDaAVLaBA5N/

@gainsbybrains

Sophie, a fiatal holland lány másfél milliós követőtáborával igazán motiválóan hat a népre. Oldala nem öncélű magamutogatás, hanem valódi segítség azoknak, akik maguktól szeretnének fejlődni, és ehhez semmi kedvük vagyonokat költeni személyi edzőre, vagy vegyülni egy edzőteremben. Szolidan izmos, nőies alakja követendő példa mindazoknak, akik szeretik az otthon, kevés eszközzel elvégezhető, de minden testrészt megmozgató feladatokat.

https://www.instagram.com/p/CDZeCdchgsv/

@lillysabri

Egy mindig vidám, mosolygós és követnivaló fitneszőrült mindazoknak, akiknek az edzés egyet jelent a szórakozással. Lilly nemcsak egy tökéletes alakú influencer, de gyógytornász, Pilates- és fitneszoktató, az egészséges életmód elkötelezett híve. Az edzések és az ingyenesen letölthető hétnapos kihívás mellett előfizetést is kínál azoknak, akiknek nagyobb nyomás kell ahhoz, hogy nap mint nap edzésben maradjanak.

https://www.instagram.com/p/CDCT9s-p-7L/

@pelinfitness

Pelin Baruönü török származású, New Yorkban élő fitneszguru az egyik legékesebb bizonyítéka annak, hogy a kor csak egy szám, és negyven felett is ki lehet (és ki is kell) hozni a testünkből a maximumot. Két gyermeke születése után kattant rá a futásra és fordult szépen lassan egész életével és karrierjével a sportolás felé. Tudását pedig nem autodidakta módon szerezte, a híres The American Academy of Personal Traininget elvégezve pontosan tudja, miből mennyit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a sport ne mehessen az egészség rovására.

https://www.instagram.com/p/CBQNQe5HeFi/

@lisafiit

Ha nem elsősorban az otthoni, eszköz nélküli edzést preferáljátok, és nem riadtok meg a nagyobb izmoktól sem, kövessétek Lisa Lancefordot, a közösségi média egyik legnagyobb fitneszikonját. Ha végiggörgetitek az oldalát, több képet láthattok az átalakulásáról, ami szuper motiváció főleg, de nem csak azoknak a lányoknak, akik éppenhogy növelni szeretnék az (izom)tömegüket.

https://www.instagram.com/p/CCeFXEzDy3Q/

Mint látjátok, a legtöbb hatékony feladathoz még eszköz sem kell, úgyhogy nincs több kifogás lányok, mozogjatok!