×

Gigi Hadid személyi edzője elárulja a szuperlapos has titkát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 12.

A tökéletes alak még a szupermodellek esetében sem csak a genetika, hanem sokszor kemény edzések és szigorú diéta eredménye. Rob Piela, Gigi Hadid személyi edzője beavat minket pár hasznos titokba.

Egy méter hetvenckilenc centis magasság, karcsú, szálkás alkat. A 25 éves Gigi Hadid pár hónappal ezelőtt lett anyuka, és máris remek formában van, ami nemcsak – kétségkívül nagyon szerencsés – adottságainak köszönhető, hiszen a szupermodell már egészen fiatal kora óta nagyon komolyan veszi a rendszeres és kőkemény edzést. Ezt pedig nem más támasztotta alá, mint a palesztin származású szépség személyi edzője.

A Victoria’s Secret angyalka a legjobb példa rá, hogy nem kell félni attól, hogy ha túlzásba visszük az edzést, azzal egyből el is veszítjük a nőiességünket. A lényeg, hogy mit és hogyan csinálunk, ezért nem mindegy az sem, hogy kinek a kezei között próbáljuk elérni a kívánt alkatot. Gigi például a terhessége előtt heti négy alkalommal járt le a terembe, az edzéseinek alapja pedig a boksz és az intervall keveréke volt.

Hogy ez mit takar pontosan? Rob Piela elmondta, minden edzést egy tízperces pontkesztyűs bemlegítéssel kezdenek, ez a tízperces bokszblokk pedig az egyes körök között is ismétlődik. A feladatcsoportok egyébként a hasfal erősítésére szolgálnak, nem véletlenül van Giginek irigylésre méltó, szuperlapos hasa.

Az edzés a következő, az egyes blokkok közé beépítve az említett tízperces pontkesztyűzést:

3 kör 40 hasprés
3 kör 40 biciklis hasprés
Egy perc plank (kevésnek tűnik, de tudjuk, nem az)
4 kör 25 lábemelés hanyattfekvésben (az alsó hasi rész feszesítésére)

A szupermodell menetrendjéből jelen pillanatban persze kimaradnak ezek az edzések, és Gigi testmozgása kimerül abban, hogy a kislányával hatalmas sétákat tesz a szabadban. Akik viszont elszánt fogadalmakat tettek újévkor, azok nyugodtan tehetnek egy próbát, és akár még ma is elkezdhetik az edzést, akár otthon is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Forrás: IoDonna